MAPE, PROJEKT MAPE, REGISTRATORJI, EMBALAŽA ROBIKUM

Mapa polovična

Mapa polovična H15 + tisk

Mapa polovična H15 + tisk

Mapa polovična s hrbtom 15 mm s polovično prednjo platnico in zlatim hitrovezom za vlaganje listov formata A4. Na prvi strani potiskana razpredelnica. Izdelana je iz kvalitetnega gladkega 450 g prešpan kartona. (Bela, oranžna, rumena, zelena, rdeča in modra.) Možna izdelava tudi po naročilu.

Mapa polovična H15 mm - brez tiska

Mapa polovična H15 mm - brez tiska

Mapa polovična s hrbtom 15 mm s polovično prednjo platnico in zlatim hitrovezom za vlaganje listov formata A4. Izdelana je iz kvalitetnega gladkega 450 g prešpan kartona. (Natur siva, bela, oranžna, rumena, zelena, rdeča in modra.) Možna izdelava tudi po naročilu.

Mapa polovična H40 mm - prešpan

Mapa polovična H40 mm - prešpan

Mapa polovična s hrbtom 40 mm s polovično prednjo platnico in hitrovezom za vlaganje listov formata A4. Izdelana je iz kvalitetnega gladkega 450 g prešpan kartona. (Natur siva, bela, oranžna, rumena, zelena, rdeča in modra.) Na voljo s srebrnim drsnikom ali zlatim hitrovezom. Možno izdelava z dvema ali štirimi luknjami z neti ali brez. Možna izdelava tudi po naročilu celotne mape.

Mapa polovična H30 mm - Tržič

Mapa polovična H30 mm - Tržič

Mapa polovična s hrbtom 30 mm s polovično prednjo platnico in hitrovezom za vlaganje listov formata A4. Na voljo v rumeni in oranžni barvi z zaltim hitrovezom.

Mapa polovična - po vzorcu

Mapa polovična - po vzorcu

Kartonska mapa s polovično prednjo platnico in hitrovezom za vlaganje listov formata A4. Možnost izdelave po naročilu: - Možnost tiska, - Plastificeranje sijaj ali mat plastika, - Možnost netov na luknjicah (dve ali štiri luknje), - Možnost izbire velikost hrbta mape. - Srebrni drsnik ali zlati hitrovez.