MAPE, PROJEKT MAPE, REGISTRATORJI, EMBALAŽA ROBIKUM

Embalaža

Volilna embalaža in pregradni karton

Volilna embalaža in pregradni karton

Volilna embalaža in pregradni karton namenjena za volitve. Možna izdelava z rjavim in belim mikrovalom.

Darilna embalaža

Darilna embalaža

Kaširano embalažo lahko uporabite za shranjevanje, lahko pa tudi za darilo, reklame itd.. Kaširana embalaža predstavlja celoten nabor embalaže, ki jo naredimo s postopkom kaširanja. Več na spodnji povezavi pod fotografijo...

Tulci

Tulci

Ponujamo vam pestro izbiro tulcev različnih barv in dimenzij po vaši želji. Več na povezavi pod fotografijo...

Transportna embalaža

Transportna embalaža

Ponujamo vam pisano paleto darilne in promocijske embalaže v kombinaciji z drugimi izdelki ali kot samostojni proizvod. Transportna embalaža predstavlja največji delež v proizvodnji kartonske embalaže. Njena osnovna funkcija je zaščita pakiranega izdelka. Pri nas možen tudi tisk na embalažo. Več najdete na povezavi pod fotografijo...

Beli mikroval

Beli mikroval

Beli mikroval spada pod izsekano embalažo, katera zajema širok spekter embalaž. Za vsakega kupca pripravimo individualni izris embalaže in orodje.

Rjavi mikroval

Rjavi mikroval

Rjavi mikroval spada pod izsekano embalažo, katera zajema širok spekter embalaž. Za vsakega kupca pripravimo individualni izris embalaže in orodje.

Kaširana embalaža

Kaširana embalaža

Kaširano embalažo lahko uporabite za shranjevanje, lahko pa tudi za darilo, reklame itd.. Kaširana embalaža predstavlja celoten nabor embalaže, ki jo naredimo s postopkom kaširanja.